Betere prestaties door meer efficiëntie

Shell Fuelsave brandstoffen

Of u nu de kinderen naar school brengt of op avontuur gaat, vernieuwde Shell brandstoffen bevatten de DYNAFLEX-technologie die ervoor zorgt dat uw motor schoon blijft en beschermt voor een efficiënte werking.

Bij Shell zijn we altijd op zoek naar manieren om meer uit onze brandstoffen te halen – en uit uw motor. Dankzij de toewijding van onze wetenschappers om deze visie tot realiteit te maken zijn onze vernieuwde Shell brandstoffen efficiënter dan ooit.

Zodra u uw auto start, begint de vernieuwde Shell Benzine uw motor te beschermen. Deze bevat de DYNAFLEX-technologie die wrijving in de motor vermindert vanaf de eerste tankbeurt, of u nu op de snelweg rijdt of in de file staat. En Shell Dieselbrandstof bevat nieuwe reinigende moleculen die de vorming van vuilafzettingen voorkomt, zodat de motor schoner blijft en efficiënt werkt. Zo kunt u zorgeloos van uw rit genieten.

Al onze brandstoffen zijn ontwikkeld met het oog op efficiëntie.  Want waar u ook naartoe gaat, u wilt vol vertrouwen de weg op kunnen.