Home        Over ons       Tanken        Fuelpass        Wasstraat        Onze koffie       Shell Shop        Acties        Openingstijden       Boonstoppel Autobedrijven 

Welke brandstof is het meest geschikt voor uw auto, Euro 95 of V-power?

Boonstoppel úw brandstofspecialist:

Bij Boonstoppel Shell kunt u kiezen uit verschillende soorten brandstof welke de DYNAFLEX-technologie bevatten, deze zorgt er voor dat uw motor schoon blijft en beschermt voor een efficiënte werking.
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige prestatiebrandstoffen: Euro-95 benzine, Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel.

Euro 95 benzine
Euro 95 (E10) benzine bevat maximaal 10% bio-ethanol. De voornaamste reden voor de bijmenging van bio-ethanol is het verminderen van de CO₂-uitstoot. Deze brandstof dankt zijn naam aan het octaangetal 95. Wij bieden Euro 95 aan onder de merknaam Shell FuelSave Euro 95, verrijkt met onze geavanceerde formule voor een efficiente werking van de motor. Euro 95 benzine heeft een octaangehalte van 95%.

V-Power
Tank V-Power en uw auto of motor rijdt er echt beter op! V-power is een prestatiebrandstof, heeft een hoger octaangetal dan Euro 95 en bevat 0% bio-ethanol. Wij leveren Shell V-Power Benzine met een octaangetal van minimaal 98. Zo helpt deze unieke samenstelling extra vermogen te leveren  waardoor de prestaties van uw auto of motor verbeteren. Shell V-Power draagt bij aan een schonere en sterkere motor – welke auto u ook rijdt.
Controleer hier of je auto/motor wel/niet geschikt is voor E-10 benzine

Waarom is V-Power duurder dan de normale Euro 95? Het prijsverschil zit hem niet in duurdere ingrediënten maar heeft simpelweg te maken met de tijd van het productieproces. Om het octaangehalte van 98% te halen is er namelijk meer tijd nodig en deze extra tijd wordt uiteindelijk weer doorberekend in de prijs.
Lees hier meer over onze Shell motoroliën en smeermiddelen

 

Boonstoppel Shell:
Jul. van Stolberglaan 1 Waddinxveen 0182-631857

Boonstoppel Shell:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152

Boonstoppel Car Wash:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152