Home        Over ons       Tanken        Fuelpass        Wasstraat        Onze koffie       Shell Shop        Acties        Openingstijden       Boonstoppel Autobedrijven 

Boonstoppel Autobedrijven, al sinds 1951 gevestigd in Waddinxveen.

Onze wortels liggen in Waddinxveen en daar zijn wij trots op.
Aan de Oranjelaan in Waddinxveen werd 70 jaar geleden het eerste autobedrijf van de familie Boonstoppel gestart. In de loop der jaren is er heel wat veranderd en groeide Boonstoppel Autobedrijven. Daarbij werden ook meer merken toegevoegd. Naast de twee Shell Stations in Waddinxveen en Boskoop voeren wij exclusief de merken Mitsubishi, Nissan, Suzuki, JAC en Maxus. Daarbij zijn wij aangesloten bij het expertise centrum van EDGeMobility, om onze allround werkplaats technici nog meer te ondersteunen, maar ook om voor de andere merken 100% service en onderhoud te kunnen bieden. Hierin zijn elektrische auto’s, zoals o.a. het merk Tesla ook opgenomen.
Daarnaast hebben wij een groot aanbod occasions, u kunt voor alle merken bij ons terecht en we geven deskundig advies. In ons autobedrijf is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Wat altijd gebleven is, is het karakter van een familiebedrijf dat sterk verbonden is met de wortels van het bedrijf. Die wortels liggen in Waddinxveen en daar is Boonstoppel trots op. Dit vinden we ook terug in de lokale betrokkenheid en sponsoring van diverse verenigingen en projecten. Bij Boonstoppel Autobedrijven kunt u niet alleen terecht voor voor de aanschaf van- en full-service onderhoud, service en reparatie aan uw auto, maar voor een uitgebreide dienstverlening dat in het teken van mobiliteit staat.

Boonstoppel Truckservice B.V.
is erkend reparateur van DAF en officieel dealer van Fuso Canter bedrijfswagens, Moffettmeeneemheftrucks, Maxus 100% elektrische voertuigen en Nissan bedrijfswagens, en al ruim 40 jaar de ideale partner om u te ontzorgen in uw bedrijfsmobiliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een optimaal advies bij de aanschaf van een nieuwe truck, (elektrische) bedrijfswagen en meeneemheftruck of voor reparatie en onderhoud. Daarnaast is Boonstoppel Truckservice gespecialiseerd in het onderhoud van zowel lichte als zware bedrijfswagens en trucks, opleggers, laadkleppen en meeneemheftrucks.

E.B.S. by Boonstoppel is het elektrische mobiliteitscentrum van het Groene Hart en bij E.B.S. draait alles om duurzaam, emissievrij vervoer voor ondernemers. E.B.S. biedt nieuwe elektrische bestel- en bedrijfswagens. En verzorgt onderhoud, schadeherstel, lease en verhuur van elektrische bestel- en bedrijfswagens. Full service dus!

Kom gerust een keertje langs! Een vers kopje koffie of thee staat voor u klaar.

 

 

Boonstoppel Shell Boskoop Shell Gouden Dealer van Nederland.
Boonstoppel Brandstof Boskoop is uit meer dan 200 Shell stations verkozen tot beste Shell-dealer van Nederland. Een unicum, volgens Shell, en een felicitatie waard. De Shell tankstations in Nederland worden beoordeeld op tal van onderdelen. De belangrijkste hiervan is de gastvrijheid.
De ‘Voice of customer’, daar draait het om bij Shell. Dat heeft Boonstoppel Boskoop heel goed begrepen volgens Shell. Zij blonken volgens de beoordelaars vooral uit in gastvrijheid, klantvriendelijkheid, goede scores, uitstraling van de Shell-shop (orde en netheid), inzet en gedrevenheid van personeel en leiding. Wat ook meetelt is de kwaliteit van de brandstoffen, screenwash- en olieproducten, en de uitgebreide Shell Shop met heerlijke verse koffie en afbakbroodjes.

Boonstoppel Shell:
Jul. van Stolberglaan 1 Waddinxveen 0182-631857

Boonstoppel Shell:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152

Boonstoppel Car Wash:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152