Home        Over ons       Tanken        Fuelpass        Wasstraat        Onze koffie       Shell Shop        Acties        Openingstijden       Boonstoppel Autobedrijven 

Wij zijn op zoek naar een Verkoopmedewerker Tankstation

Voor onze Shell-stations in Waddinxveen en Boskoop zijn wij op zoek naar een

verkoopmedewerker voor de zondagen en feestdagen

Ben jij sociaal? En ben je ouder dan 18 jaar? Dan is Boonstoppel op zoek naar jou!

Je wordt het vriendelijke en vrolijke gezicht van ons tankstation. “Goedemorgen, -middag of -avond”; je begroet iedereen die binnenstapt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat onze klanten handig en snel kunnen afrekenen. Contant, betaalpassen, tankpassen, creditcards en vergeet de Airmiles niet! Je vindt het leuk om mensen te helpen en maakt graag een praatje.
Maar je voelt het ook aan als iemand haast heeft en snel weer door moet. Met deze skills weet je misschien ook nog wel een snack voor onderweg te verkopen. Jij weet wat er in de shop ligt en kan advies geven over de juiste producten.
Natuurlijk zorgen wij dat jij voldoende kennis over onze producten hebt. Het kan ook voorkomen dat het wat rustiger is in de shop. Dat is het moment waarop jij zorgt voor volle schappen. Maar zodra er iemand binnenstapt, is jouw aandacht weer volledig bij de klant.

Wat bieden wij?
Een sociale en leuke job
• Werken in een gezellig en betrokken team
• Een marktconform salaris
• Korting op brandstof!

Interesse?
Bel of mail Yvonne Recourt voor een eerste kennismaking! 0182 – 63 18 57 (ma t/m do) yvonne.recourt@boonstoppel.nl

Over Shell Boonstoppel
De tankstations van Boonstoppel in Waddinxveen en Boskoop hebben allebei een uitgebreide shop met o.a. olie, ruitensproeiervloeistof etc. Maar ook andere artikelen zoals kranten, cadeaus, telefoonaccessoires of wat lekkers voor onderweg. Daarnaast kunnen onze klanten ook een heerlijke kop Italiaanse koffie of vers afgebakken broodjes en snacks kopen.

Boonstoppel Shell:
Jul. van Stolberglaan 1 Waddinxveen 0182-631857

Boonstoppel Shell:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152

Boonstoppel Car Wash:
Zijde 450 Boskoop 0172-213152